در صورت درخواست طلاق یک طرفه از طرف مرد آیا اعسار پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۵,۳۵۳ #18103

با سلام من و شوهرم ۴سال پیش باهم عقدکردیم ولی به علت دخالت خانوادش درخواست طلاق داده درحالیکه دلیل موجهی برای کارش نداره بجز تهمت بی احترامی.من در جلسه اول حاضرشدم و گفتم به هیچ وجهه طلاق نمیخام قراربر انتخاب داورشد ولی الان بیست روزاز جلسه داوری گذشته و قراربود نتیجه نظردادگاه رو برام بفرستن ولی خبری نشده من وشوهرباهم زندگی میکنیم ممکنه برگه رو اون برداشته باشه من نرم دادگاه ممکنه بدون اینکه من توجلسات با شم حکم طلاق صادرشده باشه وقسط بندی کرده باشه یا اصلا میتونه تقاضای تقسیط کنه؟اگه میتونه برا ۳۱۴سکه چقدپیش درنظرمیگیرن کمکم کنید شوهرم دوشغل داره کارگرو شغل ازاد بایه اپارتمان ویه پراید،راهنماییم کنین چون قصدم فقط منصرف شدن شوهرم هست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت طلاق از طرف زوج دادخواست اعسار و تقسیط مهریه وجود نخواهد داشت مگر با رضایت شما.در صورتی هم که مالی دارند میتوانید با مراجعه به اجرای ثبت آن را توقیف نمایید.

ایشان می توانند هر زمان تقاضای طلاق نموده و عدم رضایت شما مانع این مساله نخواهد بود و در صورت عدم تمکن مالی می توانند برای مهریه تقاضای اعسار دهند

با درود در صورت اثبات عدم توانایی زوج اعسار ایشان قابل پذیرش است.

طبق قانون حق طلاق به مرد تعلق دارد و برای انجام طلاق نیز نیاز به هیچگونه دلیل یا عذری نیست ضمن حکم طلاق در خصوص حقوق مالی نیز تعیین تکلیف خواهد شد و زوج با دارا بودن شرایط می تواند دادخواست اعسار و تقسیط مهریه به دادگاه ارائه نماید و پذیرش و نحوه پیش پرداخت و میزان اقساط به نظر قاضی دارد

سلام اگر ثبت ثنا کرده باشید پیامک ارسال میشود و احتمال حکم توقیف اپارتمان بستگی به متراژ و مکان دارد

درود
بله، اگر معسر (ندار) باشید، ضمن دادخواست طلاق میتوانید تقاضای اعسار و تقسیط حقوق زوجه را نمایید، پس از بررسی و تایید محکمه حکم به تقسیط صادر خواهد شد.
موفق باشید.

طلاق حق مرد بوده و میتواند ضمن تقدیم دادخواست طلاق ،تقاضای اعسار و تقسیط مهریه را از دادگاه بخواهد .در صورت عدم حضور زوجه در جلسات ، دادگاه بصورت غیابی حکم صادر خواهد کرد