ثبت شکوائیه از طریق سامانه خدمات قضائی و ارجاع به دادیاری به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۶ #18052865

با سلام
یک پیامک با این مضمون برای بنده امده است.
شکوائیه شماره ... ارسالی از سامانه خدمات قضائی به شعبه ۵ دادیاری دادسرای عمومی و انتقلاب ناحیه ۸ ارجاع و ثبت گردید.
در مورد موضوع و طرف شکایت . مطلبی درج نشده است. چگونه می توانم اطلاعات بیشتری کسب کنم؟
شکایات ابتدا به شورای حل اختلاف ارجاع نمی شود؟ چرا مستقیم رفته دادسرا؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدین مضمون است که پرونده دارای وصف کیفری می باشد.

باسلام
پیامک واصله به معنی تعیین شعبه شکوائیه ثبت شده است چون سامانه ثنا داشتید پیامک ارسال شده است با ورود به سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص از جزئیات مطلع و قابل پرینت است .

سلام با توجه به پیام ارسال شده به شما نشانه این است که کسی از شما شاکی بوده .برای اطلاعات بیشتر باید در سایت عدل ایران سامانه ثنا خودتون را چک کنید متوجه میشوید

با سلام و اهدا درود پس از ثبت شکواییه و ارجاع به شعبه مورد نظر برای اطلاع از روند کار پرونده خود میتوانید به ادرس عدل ایران بروید و با داشتن شماره پرونده اطلاعات پرونده را بازیابی کنید در خصوص ارای صادر شده مرتبط با پرونده ووقت رسیدگی نیز باید به سامانع عدل ایران قسمت ابلاغ قضایی بروید و اصولا پیامک جهت اطلاع شما ارسال میشود

با درود..
در اینخصوص شکوائیه ای از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت و به دادسرا ارجاع شده است..
شما می توانید وارد سامانه ثنا شده و متن شکوائیه و همچنین طرفین و موضوع پرونده را در سامانه ملاحظه و مشاهده نمایید و در صورت لزوم با مراجعه حضوری به شعبه اطلاعات لازم را کسب نمایید..

موضوع را کامل مطرح نمایید شما شکایت کرده اید یا خیر باز هم میتوان از سامانه ابلاغ مورد را بررسی فرمایید

درود
خیر در بعضی از جرایم به شورا ارسال نمی شود.