آیا میتوان گفت ایشون قبلا رضایت داده و این شکایت جدید بی اساس می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #18006791

سلام
۲ سال پیش همکارم به استناد به فیلم مدار بسته مغازه که من در آن فیلم از اتاق انتهایی مغازه یک چادر برمیدارم شکایت با موضوع سرقت پول های مغازه کرد
سپس رضایت کتبی داد و پرونده بسته شد
الان دوباره رفته به استناد همون فیلم شکایت حقوقی با موضوع استرداد اموال منقول کرده
۲ تا سوال دارم
۱- ایا میتوان گفت ایشون قبلا رضایت داده و این شکایت جدید بی اساس است
۲-من در فیلم فقط چادر بر میدارم ، ایا شکایت ایشون به جایی میرسه
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دعوی حقوقی با کیفری متفاوت است جرم سرقت غیر قابل گذشت می باشد دادگاه یا دادسرا چه رای یا قراری بعد از رضایت ایشان صادر نموده؟
به هر حال ایشان می تواند به استناد این فیلم مال خود را مطالبه کند ولی باید اثبات شود شما این مال را برده اید ووجه انرا بدهکار می باشید ودعوی حقوقی مطرح نماید ..اگر در دادگاه کیفری جرم شما محرز نشده ،باید خواهان در پرونده حقوقی ادعای حقوقی خود را ثابت نماید..