می تواند یک وکالت نامه محضری تنظیم کند که بنده کارهای اداری ایشان را که شکایت از کارفرما میباشد را، انجام دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۵ #17992736

سلام وقت بخیر، بنده کارشناس حقوق هستم و آشنا به امور اداری، پدر همسر بنده می تواند یک وکالت نامه محضری تنظیم کند که بنده کارهای اداری ایشان را که شکایت از کارفرما در اداره کار است رو بنده به صورت تمام و کمال پیگیری کنم؟؟ کنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود وکالت کاری اخذ نمایید

از طریق وکالت محضری اقدام نمایید.

سلام
برای پرونده اداره کار با وکالتنامه فوق می توانید پیگیری نمایید .

"با سلام"
بلی وکالت کاری میتوانید اخذ نمایید

بله منعی برای پیگیری پرونده اداره کار وجود ندارد .

با سلام
مخاطب گرامی؛ بله تنظیم سند رسمی وکالت نامه از طریق دفترخانه اسناد رسمی نسبت به موضوع فوق الذکر امکانپذیر است.