افت قیمت خودرو را از من میخواهد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۷ #17969671

بنده یک تصادف در اسفند ۹۷ با یک پژو ۲۰۶ اس‌ دی داشتم و ماشین بنده پراید هست با ایشون به بیمه مراجعه کردیم به محض اینکه مبلغ خسارت و رو دریافت کردند گفتند بقیه شو بده گفتم مگه بقیه داره گفتند یا ۳۵۰۰ پول میدی‌ یا میرم شکایت میکنم
فردای اون روز دوباره به بنده زنگ زدن گفتن ۳۵۰۰ برام افت قیمت بریدند ۱ تومن هم خرج کردم یا ۴۵۰۰ میلیون بده یا شکایت میکنم
بعد هفت‌ ماه نامه احضاریه به‌ دست بنده رسیده و به دنبال چاره هستم.
لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت بابت افت قیمت اگر کارشناس تایید کند قانونی است

سلام
در ابتدا اینکه در صورتیکه سال از تولید خودرو بیش از ۵ سال گذشته باشد افت قیمتی به آن تعلق نخواهد گرفت
اما اگر ایشان بدوا خواستار دریافت افت قیمت نبوده و هزینه بیمه بدون احتساب افت قیمت ،برآورد و پرداخت شده باشد،لذا ایشان حق دریافت افت قیمت را دارند

درود برشما
افت قیمت به خودرو های ایرانی و بالای ۵ ساخت داده نمیشود