رای قطعی میشه یا میتونم اعتراض بزنم به تجدیدنظر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۵ #17959109

سلام.خسته نباشین.من یک حکم واسم اومدع ۵سال حبس تعزیری+۱۰میلیون جریمه نقدی+۸میلیون ردمالی شاکی
پرونده کیفریه(جرایم رایانه ای،تغییرداده ها و...)

گویا پول از حساب شاکی اومده کارتم سال ۹۷، ۳میلیون
سال ۹۸ واسم ابلاغیه اومد ک برم دفاع کنم.رفتم دادسرای شهرمون
دفاع کردم
ی پروانه کسب گذاشتم اومدم بیرون

سال ۹۹ پرونده رفت دادگاه
من نتونستم تو دادگاه حاضربشم ک این رای رو واسم صادرکردن!
من واخواهی زدم قبول شد تو اسفند ۱۴۰۰

الان تکلیف چی میشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین چ کنم با این شرایط❤️🖤

۲۲سالمع
تازه متاهل شدم بخدا...
بحث ی عمر زندگیه
خیلی اضطراب دارم🤦🏻♂

۱۰ اسفند ۱۴۰۰ حکم صادرشد و بدستم رسید
قبل سال اعتراض زدم ب واخواهی
قبولش کردن
افتاد واس ۲۰فروردین ۱۴۰۱ ک برم دفاع کنم
نتونستم برم

دوباره زمانش تجدیدشد واس خرداد ۱۴۰۱
یک خرداد فک کنم
نتونستم برم

الان بازم تجدیدمیکنن زمانشو یا چی؟؟

ببینین زمان ۲۰روز واخواهی ک تموم شده
۲۰ روز تجدیدنظرم ک ردشده ۳ماه گذشته از زمانی ک حکم بدستم رسیده😕

الان من چ ‌کنم؟؟
حکم ب ناحق صادرشده
میخوام ی دفاعیه دیگ بکنم
اونوقت هرچی شد شد دیگ...

لطفا راهنماییم کنین❤️👍

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای مورد واخواهی قابل تجدیدنظر نیز خواهند بود.
امکان تجدیدجلسه با توجه به عدم حضور شما نیست

جلسه دیگر تجدید نمیشود و باتوجه به اینکه واخواه بودید و در جلسه حاضر نشدید احتمالا دادخواست شما رد میشود

با سلام
مهلت تجدید نظر برای شما باقی مانده و بعد از آن در صورت وجود جهات اعاده دادرسی میتوانید دادخواست اعاده دادرسی تقدیم نمائید

با سلام
شما واخواهی کردید و یک بار هم دادگاه جلسه را تجدید کرده برای یک خرداد شما تشریف نبردید دیگر جلسه تجدید نخواهد شد و دادگاه حکمش را خواهد داد منتظر ابلاغ حکم باشید هنوز مهلت تجدید نظر خواهی باقی هست

با درود
باتوجه به عدم حضور مجدد شما احتمالا تجدید مجدد نمیشود. در صورتی که واخواهی و حکم صادر شده در مهلت ۲۰ روز تجدیدنظرخواهی کنید.

باسلام واحترام چنانچه مهلت برای اعتراض دارید لایحه اعتراض ثبت نمایید