بدلیل پخش عکس در اینستاگرام چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۵۴ #17915324

یکی از دوستان من عکسش رو تو اینستا گذاشتن و زیرش فحش نوشتن روال شکایت چند ماه طول میکشه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبیعتا زمان می‌برد ولی سریعترین راه طرح شکایت وپیگیری لز طریق پلیس فتا میباشد

"با سلام"
زمان قابل تخمین نیست و روال طبیعی بستگی به مستندات شکایتی دارد و میبایست از دادسرا اقدام به شکایت و از طریق فتا پیگیری گردد

باید از طریق پلیس فتا اقدام به شکایت تا سریع رسیدگی شود ولی برای شکایت از طریق دادگاه بستگی به ازدحام پرونده ها دارد

سلام دوست شما باید شکایت کیفری تنظیم کنه و مقامات دادسرا دستورات مقتضی را به پلیس سایبری جهت پیگیری و ادامه تحقیقات صادر میکنند

سلام. سریعترین راه مراجعه به پلیس فتا و طرح شکایت از آن طریق می باشد

سلام
به سایت اینترنتی پلیس فتا www.cyberpolice.ir مراجعه و شکایت خود را ثبت کنید و پلیس موضوع را پیگیری خواهد کرد.

سلام
مدت رسیدگی به جرم بستگی به تراکم پرونده ها در دادگاه و عوامل متعددی دارد و زمان مشخصی ندارد.نهایتا تا یک سال