آیا در حل اختلاف بازپرس و دادستان اگر منع تعقیب که نظر دادستان است تایید شود توسط شاکی قابل اعتراض است یا نه؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۵۷ #17748790

سلام ببخشید شکایت ضرب و جرح علیه بنده طرح شده است ولی در قرار نهایی بین دادستان و بازپرس اختلاف ایجاد شده است و در دادگاه قرار است به این اختلاف رسیدگی شودحالا سوال این است که : اگر در دادگاه قرار منع تعقیب صادر بشه دیگه توسط شاکی قابل اعتراض هست یا نه ؟متشکر میشم در این خصوص شفاف پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.رای صادره توسط شاکی قابل اعتراض است...

اگرمنع تعقیب دردادگاه تاییدگردد،قطعی می باشدوقابل اعتراض نیست

حکم صادره قابل اعتراض است ...

با درود بله رای صادره توسط شاکی قابل اعتراض است

باسلام بله رای صادره توسط شاکی قابل اعتراض است

با سلام بعله رای صادره قابل اعتراض است

با سلام بله قابل اعتراض است