برای عقد دائم چطور وی را الزام کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۳ #17669622

متاسفانه به علت باکره نبودن صیقه ۹۹ ساله شدم همسر اول اجازه نمیدهند برای عقد دایم تکلیف من چیست و باید چه کار کنم نگرانی ام بابت همین صیقه هست که ایشون میتونن بذل مدت کنند و....شناسنامه سفید بنده و اینده تباهم و بدتر این که بدون اجازه پدرم صیقه شدم چکن چون باکرگی ام از بین رفته بدد

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام .درصورت توافق با همسر یا بارداربودن میتوانید اقدام به ثبت ازدواج نمائید

با توافق طرفین امکان اقدام برای عقد دائم وجود دارد.

بادرودوسلام ازطریق تراضی طرفین امکان اقدام عقد دایم می باشد.

با سلام . درمورد لزوم اجازه پدر برای دختری که بکارت او زایل شده به وسیله غیر ازدواج شرعی دو حالت را باید در نظر بگیریم اگر ناشی از رابطه نامشروع باشد اذن پدر لازم نیست ولی اگر به علت ورزش یا عمل جراحی باشد در حکم باکره است واذن پدر لازم است.

باسلام .در مساله اذن پدر برای دختری که باکره بودن خود را به غیر ازدواج از دست داده نظرات متفاوت است بعضی معتقد به لازم بودن اذن پدر هستند بعضی هم نه .ولی به نظر میرسد نیازی به اجازه ولی ندارد.
برای ازدواج دایم باید هردو طرف قصد ورضا داشته باشند.

با سلام. میتوانیدبا رضایت طرفین برای عقد دایم اقدام کنید

تنها با رضایت و توافق طرفین می توان برای عقد دایم اقدام کرد