دختری که بکارتش را در رابطه نامشروع از دست داده باشد که البته خانواده اطلاع ندارند، میتواند بدون اجازه پدرش ازدواج کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۹ #17658190

باسلام و خسته نباشید

همچنین آیا عنوان شدن رابطه نامشروع برای ایشان و شخصی که با وی رابطه داشته اند اعمال مجازات و جرمی در پی خواهد داشت؟

به علت عدم بکارت دختر در رابطه نامشروع، آیا پدر میتواند از دختر یا کسی که با وی رابطه داشته به علت های مختلفی مثل رابطه نامشروع، فریب یا... طرح شکایت کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت زوال بکارت در پی نزدیکی خواه مشروع و خواه نامشروع پدر یا جد پدری حق اجازه برای ازدواج را از دست می دهند. در صورتی که دلایل مبنی بر رابطه مشروع وجود داشته باشد امکان طرح شکایت وجود دارد.