آیا اعسار محکوم پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۶ #17615547

سلام طی حکمی در سال ۹۹ طی شکایت خریدار اول، فردی به دلیل فروش مال غیر محکوم گردید خریدار دوم شکایتی ننمود تا سال ۱۴۰۰ که شکایت‌کیفری ایشان رد شد. در سال ۱۴۰۱ شکایت حقوقی مبنی بر استرداد ثمن معامله و هزینه دادرسی و خسارت تادیه نمود.. حال با توجه به عدم تمکن مالی محکوم آیا خسارت شامل خریدار دوم می‌گردد اگر بله مبنا محاسبه از چه زمانی میباشد.
قابل ذکر است که مورد دعوا یک دستگاه خانه به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان به خریدار دوم در سال ۹۷ فروخته شده بود. ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام محکوم به باید پرداخت کند و چنانچه اعسار پذیرفته شود امکان پذیر است

با سلام،خسارت اگر مطالبه شده و در حکم به آن رای داده شده بله محکوم به پرداخت است. اما در ارتباط با عدم تمکن مالی محکوم علیه باید اعسار وی اثبات شود در این صورت مبلغ محکوم به تقسیط میشود.

دادخواست اعسار زمانی مطرح است که شخص به موجب حکم قطعی محکوم گردیده و توانایی و تمکن مالی در پرداخت نداشته باشد

درصورتی که به موجب حکم قطحی محکوم علیه محکوم به پرداخت خسارت غیره... گردد شما درخواست صدور اجرائیه نماید محکوم علیه تا ۳۰ روز پس از ابلاغ اجراییه، ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، باید دین خود را پرداخت کند همچنین این حق طرح دعوای اعسار با توجه به بضاعت مالب خویش را دارد در صورت طرح دعوا اعسار رد دعوا یا مسترد نمودن آن محکوم علیه مکلف به پرداخت دین خود می باشد

با سلام شما می توانید طبق قانون درخواست اعسار نمایید

سلام
حکم به پرداخت خسارت ارتباطی به تمکن یا عدم تمکن محکوم ندارد لیکن چنانچه ایشان تمکن کافی برای پرداخت ندارد ، بعد از اثبات اعسار امکان تقسیط خسارات توسط دادگاه وجود دارد و می بایست ثمن را به نرخ روز پرداخت نماید

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید و استعلامات لازم انجام شود و مشخص گردد حکم به اعسار و تقسیط صادر می‌گردد