آیا آمدن قاضی به باغی که در آن جشن تولد گرفتیم قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #17574247

من آبان ۹۷ تولد گرفتم مختلط نبود و فقط نامزد یکی از دوستانم آمده بود و دوستانم که ۸ نفر بودیم شب شهادت بود و من اطلاعی نداشتم و موسیقی هم نگذاشته بودیم قاضی پروندمون آمد داخل باغ ۳۰۰ سی سی مشروب از داخل باغ پیدا کردن و تست گرفتن که مثبت شد آیا قاضی اجازه داشته ۴ شب مارا به بازداشتگاه بفرسته و ۱۵۰ میلیون وثیقه تعیین کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در موارد جرایم مشهود چنانچه مقام قصایی خود شاهد وقوع جرمی باشد حق دارد برای جلوگیری از فرار یا مخفی شدن متهم و تبانی با شهود و یا مطلعین هرگونه اقدام و تحقیق مقتضی را انجام دهد. و در این موارد ضابطین قضایی هم تا ۲۴ ساعت حق بازداشت متهم را دارند.