میخوام مدارک رو ازش پس بگیرم میتونم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۱۷ #17492791

سلام.وقتتون بخیر
راستش من سال ۹۵ یه پژو اس ال ایکس شرایطی به نام خانمم خریدم چند ماه بعد فروختم به یه نفر پیش پرداختش رو گرفتم و قرار شد چک هاش رو خودش پرداخت کنه
هنوز بعداز پنج سال چک ها پرداخت نکرده
اینها به کنار
چند سال پیش به بهانه اینکه میخاد برا کارت طلایی ماشین اقدام کنه و تمام مدارک لازمه،من همه مدارک ماشین اعم از سند و برگ سبز بهش دادم که کارش که انجام داد بهم برگردونه
اما برنگردوند
هربارم بهش میگفتم تفره میرفت
منم از سر رفاقت و آشنایی دیگه دنبالش نگرفتم
الان هنوز سند و پلاک ومدارک ماشین همه چی به نام خانم من هست

باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود .دوست عزیز چنانچه مبایعه نامه ای تنظیم نموده اید نسبت به مطالبه ثمن وخسارات اقدام نمایید.

با درود اگر بیع واقع شده دادخواست مطالبه ثمن مطرح بفرمائید

همسرتان باید نسبت به مطالبه ثمن اقدام کند.

دادخواست مطالبه ثمن بدهید .

با احترام دادخواست مطالبه ثمن معامله را مطرح نمایید

به استناد رای وحدت رویه ۶۲۰ مورخه ۱۳۷۶/۸/۲۸ که حاکیست معاملات راهن نسبت به مال مرهونه در صورتی که منافی حق مرتهن باشد غیر نافذ بوده...
و از طرفی خودروهای شرایطی یا لیزینگی سند تا پایان اقساط خودرو در رهن شرکت می باشد و حتی داخل سند قید شده که قابل نقل و انتقال نمی باشد.
لذا به نظر بنده معامله بوا قابل ابطال بوده و صحیح نمی باشد.

با سلام
اگر مبایعه نامه تنظیم شده نسبت به دریافت ثمن معامله اقدام نمایید