با فریب در ازدواج؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۰ #17340719

سلام بنده زنی به عقد نکاح خود در اوردم قبل عقد گفته بودند یه ازدواج داشتم منجر به طلاق شده اون هم شوهرم شیشه میزد طلاق دادم قرار بود تا جور شدن اوضاع تو خونه پدر و مادرم زندگی کنیم تا شرایط جور بشه ، ۲۸ اردیبهشت عقد کردیم ۹ خرداد بدون اجازه من از خونه گذاشته رفته به بهانه ایی بهانه میاره میگه خونه مستقل بعد و ایشون به من انگ زده بود مال تو بلند نمیشه ازش پرسیدم چرا همون اول نگفتی چرا بعد ۱۰ روز میگی میگه نمیخواستم تو روحیت تاثیر بزاره [البته من خواستم بکشونم اینجا ببینم ایراد از کیه که نیامد ] ..... بعد فهمیدم ازدواج دومشون که منجر به طلاق شده در اصل کلاهبرداری از طرف بالا کشیدن اموال طرف و فرار با شخص دیگه بوده تو دادگاه پرونده هم داشته به جرم رابطه نامشروع که طرف شاهدی برای ادعای خودش نداره هفت سال گرفتار دادگاه بوده (که از من همه چیو پنهان کرده به من دروغ گفته ) بعد دو هفته متوجه شدم ایشون یه ازدواج دبگه هم داشتند که پنهان کردند تو شناسنامشون ذکر نشده که از ایشون دوتا بچه دارند بزرگ هستند... ازش شکایت کردم فریب در ازدواج درخواست فسخ نگاح دادم بعد چند روز از معرف ازدواج شنیدم ایشون لوله رحم خودشون بستند به بنده اطلاع ندادند که تا فهمیدم اینم گذاشتم روی پرونده شکابت .... البته اون تو اضهارنامش منکر شده گفته من بهش گفتم بجه دار نمی شوم به دروغ [ زمان ازمایش خون گفته بود اکه ازمایش خونمون به بهم نخورد تعهد میدم بچه دار نمیشم ] و گفته بودند فکر کن من دخترم هروقت خونه مستقل شد بعد یکی دو سال اقدام به بچه دار شدیم کنیم منم گفتم بچه میخواهم قبل عقد بعد عقد هم تو پیامای واتساپ هم بوده متاسفانه گوشی من دست ایشون بود همه پیاما پاک کرده خود مشاور ازدواج هم گفته بود هدفت از ازدواج چیه گفتم تشکیل خانواده ]..... بعد شکایت ابردن معرف که شاهد هم بوده شهادت داده دادگاه بعد دیدن پرونده منع تعقیب صادر کرده من اعتراض زدم شات های موجود از خط وات ساپ دخترش که دو سه روز بعد رفتنش ضمیمه کردم اونجا ذکر کرده که خانوادت از من بچه می خواهند وقتی بلند نشه چطور ادم بچه دار بشه ..... تو پیام شات هم گفتم مگهد خودت نگفتی تنگ کردم این حرفا گفته درسته .... امتناع میکرد از رابطه [ رابطه ایی نداشتیم ] بستن لوله رحمش بوده که دروغ بوده ...... توی اعتراض گفتم من زن میخواستم ----------- میخام چیکار کنم
...

لطفن راهنماییبم کنید چند روز دیگه اولین دادگاه دارم

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود احتمال فسخ نکاح وجود دارد

موضوعی که نیاز به راهنمایی دارید را بیان نکرده اید . با توجه به مدارکی که تهیه کرده اید اگر بتوانید شهودی نیز معرفی کنید ، با احراز دلایل و مدارک شما از سوی قاضی احتمال صدور حکم بر فسخ نکاح زیاد است .

با سلام.

مواردی که فریب در ازدواج محسوب شده و باعث ایجاد حق فسخ می­شود:

اگر هر یک عیوب ذیل حین عقد در مرد بوده و زن از آن بی­خبر بوده است:

۱) جنون (دیوانگی) ۲) خصاء (بیماری جنسی) ۳) عنن به شرط اینکه ولو یکبار عمل زناشویی را انجام نداده باشد. ۴) مقطوع بودن آلت تناسلی به اندازه ­ای که قادر به عمل زناشویی نباشد.

و اگر هر یک از عیوب ذیل حین عقد در زن بوده ولی مرد از آن بی­خبر بوده است:

۱) جنون(دیوانگی) ۲) قرن (بیماری جنسی) ۳) جذام (بیماری پوستی) ۴) برص(بیماری پوستی) ۵) افضاء (بیماری جنسی) ۶) زمین­گیری ۷) نابینائی از هر دو چشم.
برادر گرامی ...شرایط قانونی فسخ نکاح به لحاظ تدلیس موارد فوق می باشد بعلاوه تخلف شرط صفت ...براین اساس دفاعیات خودرا تنظیم کنید که منجر به رد دعوا و منع تعقیب نشود.
پیشنهاد میشود با وکیل در دادگاه شرکت کنید.