آیا دیه پدرم برابر با دیه مرد مسلمان پرداخت میشه و یوالادا است یا برابر با تعهد درج شده در بیمه نامه می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۴ #17321457

تصادفی در تاریخ ۲۶ مهر ۹۸ داشتیم که منجر بفوت پدر و خواهرم شده و پدرم راننده مقصر حادثه بوده براساس رای جدید دیوان ایا دیه پدرم برابر با دیه مرد مسلمان پرداخت میشه و یوالادا است یا برابر با تعهد درج شده در بیمه نامه که ۲۳۱ ملیون است؟ ایا پرپاخت دیه پدر نیازمند رای نهایی دادگاه است یا بیمه زودتر میتونه برای فرار از افزایش مبلغ دیه در سال بعد اون را به صندوق یا حساب دادگاه واریز کنه؟ فعلا ما به دادگاه دعوت نشدیم و فقط در دادیاری قرار صادر شده برای دیه ها لطفا راهنمایی کنید من را در مورد به تعلل انداختن رای دادگاه تا سال عوض بشه

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. محکومیت به پرداخت دیه برای راننده و سرنشین به نحو یوم الادا خواهد بود. معمولا شرکت های بیمه جهت جلوگیری از افزایش تعهدات تا پایان سال نسبت به پرداخت اقدام میکنند.

سلام - میزان دیه بر اساس روز تادیه توسط بیمه به شما پرداخت خواهد شد. یعنی اینکه پرداخت دیه به روز بوده و شرکت بیمه گر موظف به پرداخت خسارت راننده مسبب حادثه هم می باشد. بر اساس ابلاغیه صادره بیمه نامه قبل از تاریخ ۱۳۹۶/۰۵/۲۳صادر شده باشد فقط غرامت نقص عضو پرداخت خواهد شد که درصد نقص عضو بوجود آمده را در تعهد حوادث سرنشین خودرو ضرب می نمایند و مبلغ بدست امده قابل پرداخت می باشد.