اول پول را کامل بگیرم بعد سند بزنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۰۳ #17310231

سلام بنده باغی با سند شش دانگ را قولنامه کرده ام و دو سوم مبلع را دریافت کردم ۱ سوم اخر را گفته وقت سند زدن میدهد چکار باید بکنم
۲. اول سند بزنم بعد پول را بگبرم
لطفا بفرمایید قانون چه میگوید؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در روز تنظیم سند در دفترخانه ، خریدار میتواند با ارایه چک تضمینی به مبلغ الباقی ثمن به دفتر خانه تقدیم و شما اقدام با امضاء و تنظیم سند به نام خریدار نمایید و سپس چک مذبور را از دفترخانه اخذ نمایید .

سلام
از دفترخانه تقاضا کنید رسید برای شما تنظیم کند
در صورت تنظیم سند بنام شخص پول باید دریافت شود

از خریدار بخواهید الباقی مبلغ را طی یک چک بانکی تضمینی بهمراه خود به دفتر خانه تنظیم سند بیاورد و تحویل سر دفتر دهد و پس از تنظیم سند شما چک را از سردفتر مطالبه کنید

همزمان باید چک بین بانکی در قبال امضا در اختیار شما قرار گیرد؟ ولی فی الحال در صورت رسیدن سررسید پرداخت تتمه وجه به محضر مراجعه و گواهی عدم حضور و عدم پرداخت وجه را تهیه و سپس دادخواست جهت مطالبه تتمه ثمن بدهید.

قانون در این خصوص مسکوت است ولی معمولا در این موارد خریدار اقدام به تهیه چک تضمینی بانکی کرده و در دفترخانه چک را تحویل سردفتر میدهد و شما نیز پس از امضاء سند و دفاتر ، چک را از سردفتر تحویل میگیرید .