واسه طلاق اقدام کردم به خاطر پرداخت نکردن نفقه، رفته درخواست تمکین داده، من برگردم بهتر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۰ #17255916

سلام من واسه طلاق اقدام کردم به خاطر پرداخت نکردن نفقه بالای یکسال و وقتی که فهمیده رفته درخواست تمکین داده و قبل دادگاه طلاق من برگردم به خاطر تمکین بهتر است یا موضوع کش پیدا تا بعد دادگاه بر گردم الان ۲۰ روز تا دادگاه طلاق مانده است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم تمکین شما دادگاه شما را ناشزه محسوب کرده و نفقه به شما پرداخت نمی گردد

سلام
به نظر بنده با این وضعیت که اظهار داشته اید بازگشت و یا عدم بازگشت به منزل مشترک موجب مزیت و یا خسارتی به شما نخواهد شد چون منظورتان این است که پس از ۲۰ روز مجددا منزل مشترک را ترک نمایبد

بهتر است تمکین کنید چون در صورت عدم تمکین نفقه به شما تعلق نمیگیرد
اگر تمکین کردید و زوج نفقه پرداخت نکرد آنوقت طرح دعوای ترک انفاق...

در زمان عدم تمکین نفقه به شما تعلق نمی گیرد

بهتر است برگشته و تمکین نمایید در غیر اینصورت شامل عسر و حرج ادعایی نخواهید بود .

سلام در صورتیکه به محل سکونت شوهر و زندگی مشترک برنگردید شما ناشزه محسوب شده و نفقه هم به شما تعلق نخواهد گرفت/.