از چه زمانی خسارت تاخیر تادیه محاسبه می شود ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۸ #17186354

با سلام و خسته نباشید
بنده با شخصی به مشکل مالی برخورد کردم که هیچ چک و سندی نبوده و فقط فیش واریزی پول به یکدیگر داشتیم
ایشان پارسال مهرماه از بنده به میزان ۱۷۰ ملیون شکایت کردند و شکایت خسارت تاخیر هم انجام داده اند و دادگاه ۷۰ ملیون به نفع ایشان رای دادند
میخواستم بدونم خسارت تاخیر تادیه از چه زمانی حساب میشه ؟
از زمانی که شکایت کردند یا از زمانی که حکم صادر شده ؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست و از لحظه طرح دعوا برای شما منظور می گردد

خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه وجه محاسبه می شود

با سلام
از زمان شکایت( از زمان تقدیم دادخواست) محاسبه میشود

در مورد سئوال شما ، خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست تا زمان پرداخت محاسبه میگردد .