تعداد پرونده های من شده ۳۰۰ تا، آیا این کار من مشکل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۳ #17064519

سلام دوستان من چک برگشتی زیاد دارن که اکثرا با کلیه اختیارات قانونی واگذار کردن و من تحت عنوان طلبکار شکایت کردم الان تعداد پرونده های من شده ۳۰۰ تا آیا این کار من مشکل داره چون بعضی ها میگن مشکل داره و حفاظت اطلاعات قوه قضائیه بفهمه درد سر داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، در قانون مجازات یا منعی برای عنوان شرخری وجود نداره بجز اینکه شما از راههای غیر قانونی این چک‌ها رو به دست آورده یا برای مطالبه شون اقدام کرده باشید

بله در صورت اثبات این موضوع که شما عنوان شرخری داشته باشید برایتان مشکل ساز خواهد بود

اگر ظهر چکها را به خود انتقال گرفته و اصالتا اقدام قانونی انجام دهید ان شالله که مشکلی پیش نمی آید

سلام
در صورت اثبات بله می تواند مشکل ساز شود.

سلام
اگر ثابت شود شما برای دیگران کار می کردید می توان مشکل ساز شود.

سلام در واقع شما شرخری کردید و چنانچه این موضوع برای محاکم قضایی و یا دادستان اثبات بشه مجرم خواهید بود
موفق باشید

با سلام
متاسفانه در برخی مواقع قانون میتواند شما را بعنوان شرخر بشناسد که با اخذ مبلغی برای نقد کردن چک های برگشتی دیگران کار میکنید و این برای شما گران تمام میشود
لذا برای اقدامات بعدی میتوانید از طریق دفاتر اسناد رسمی به جهت واگذاری کلیه حق و حقوق چک های مربوطه اقدام نمایید