اثبات اتهام جعل چگونه است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۶ #17016553

آیا با استناد به صدای ضبط شده و استماع شهادت شهود میتوان جرم جعل عنوان را اثبات کرد؟؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام عنوان اتهام جعل در این مورد وجود ندارد

با احترام بستگی به نوع جعل دارد

بایستی مدارک شما بررسی شود

با سلام ،برای اظهار نظر درست باید موضوعات را همه جانبه مورد بررسی قرارگیرد

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سلام
بستگی به نوع جعل دارد

سلام
درصورت احراز جعل عنوان جرم محسوب میشود ولیکن مدارک نیاز به بررسی دارد

با وجود ارائه تمامی مدارک جهت اثبات مثل تایید جعلی بود مدارک توسط کارشناس باز هم رای قطعی بستگی به نظر قاضی دارد.