آیا این طلبکار فروشنده می تواند معامله مرا فسخ کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۶ #16983918

سلام. من می خواهم یک ملک در دفتر اسناد رسمی بخرم که سند تک برگ دارد. اگر موقع استعلام گرفتن، ملک توقیف نباشد و مشکل دیگری هم نداشته باشد و در نهایت ملک به نام من ثبت شود ولی بعدها شخصی ادعا کند که طلبکار فروشنده ملک است و فروشنده بخاطر فرار از دین ملکش را فروخته. آیا این طلبکار فروشنده می تواند معامله مرا فسخ کند؟
اگر بله من باید چکار کنم که این مشکل برایم پیش نیاید؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وقوع چنین امری میتوانید ثمن‌ و خسارات را اخذ کنید.

حین انتقال ملک سردفتر اسناد رسمی موظف است یکی استعلاماتی که انجام دهد وضعیت صاحب ملک و توقیف نبودن ملک است اگر در استعلام ملک آزاد باشد و توقیف نباشد مشکلی نخواهید داشت ولی حتی درصورت وقوع مشکل در آینده فروشنده باید ثمن معامله و خسارات شما را به طور کامل پرداخت کند.

با سلام ،در صورتی که این مورد محقق گردد شما می توانید به استناد معامله ای که فیمابین فروشنده و شما صورت گرفته مطالبه ثمن معامله و خسارت نمایید

باسلام واحترام بله ایشان می توانند فسخ کنند اما شما هم میتوانید ثمن و غرامات را به روز مطالبه نمایید

با سلام،در این صورت با توجه به نداشتن علم و آگاهی شما به این موضوع می توانید ثمن و خسارت را مطالبه نمایید.

معامله قابل ابطال و ثمن و خسارات قانونی قابل مطالبه است

در اینصورت با وجود عدم علم و آگاهی شما می توانید نسبت به مطالبه خسارات و ثمن معامله اقدام نمایید