مدت زمان ارسال پرونده از دادسرا به دادگاه کیفری چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۸۸,۲۷۱ #16748

مدت زمان ارسال پرونده از دادسرا به دادگاه کیفری تهران
تا تعیین شدن شعبه چقدر هستش؟
ممنونم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت آن قابل پیش بینی نیست

سلام و درود، سوال شما ابهامات زیادی دارد، چراکه پس از تحقیقات مقدماتی در دادسرا ، اگر نظر بر صدور قرار مجرمیت بود پرونده برای صدور کیفرخواست خدمت دادستان ارسال که دو سه روزی طول خواهد کشید و اگر کیفرخواست صادر شد یعنی دادستان با بازپرس اتفاق نظر داشت آنوقت پرونده با دستور مقام تحقیق از آمار کسر و روانه دادگاه کیفری برای تعیین مجازات خواهد گردید، حال نگفتین در کدام مرحله اید؟آیا برخلاف موارد بالا، اعتراض به قرار منع تعقیب زده شده و...

بنام خدا،مدت زمان آن قابل پیش بینی نیست.

مدت زمان دقیق قابل پیش بینی نمی باشد

سلام
مشخص نمی کند با توجه به تراکم پرونده ها.

با سلام زمان مشخصی ندارد چرا که دادسرا مرجع تعقیب و تحقیق هست و باید برائت یا مجرمیت متهم را با تحصیل دلیل و تحقیق و....احراز کند و در صورتی که مجرمیت اثبات شد پرونده رابه دادگاه ارسال میکند و بعضی از پروندها را جهت بررسی و....مدت مشخص کرده اند مثل قاچاق کالا و ارز

سلام دوست عزیز سیر مراحل قانونی در دادسرا نظر قاضی وچگونگی رسیدگی به پرونده میباشد موفق باشید