برای تادیه وجهی که به فردی جهت خرید گوشی موبایل داده ام در صورتی که به لحاظ قانونی نیز خودم مالک گوشی باشم از چه طریق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۷ #16704711

سلام
شش ماه پیش همسایه خونه پدرم برای خرید یک گوشی موبایل مقداری از مبلغش و کسر داشت که من نصف اون مبلغ و نقد و نصف دیگه رو یک چک ۲۰ روزه به فروشنده دادم که ۲۰ روز دیگه کل مبلغ و به من پس بده.
که چند روز بعد اظهار داشت که هیچ پولی ندارم، بناچار چک و هم خودم پاس کردم و متاسفانه تا الان از بازپرداخت بدهیش سر باز زده است.
تا اینکه حدود یک ماه پیش بطور اتفاقی یادم اومد که اون روز موبایل فروش برای ریجستری گوشی کارت ملی و سیم کارت منو گرفت که پس از مراجعه به سایت همتا متوجه شدم که در سامانه همتا من(صاحب سیم کارت) بعنوان مالک گوشی معرفی شده ام.
اگر ممکنه لطف نموده و راهنمایی نمایید که آیا من اکنون بعنوان مالک گوشی از طریق سامانه همیاب ۲۴ و اعلام مفقودی یا سرقت گوشی باید پیگیر شوم یا با مراجعه به کلانتری یا دادگاه... بابت عدم بازپرداخت وجهی که برای خرید گوشی گرفته شکایت کنم؟
ضمنا باتوجه به اینکه نصف وجه و نقدا بصورت دستی بدون دریافت هیچ سند و مدرکی به او داده ام چنانچه بابت عدم بازپرداخت وجه شکایت کنم در صورت منکر دریافت مبلغ نقدی شود چکاری میتوانم بکنم؟
باتشکر و احترام

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فاقد وصف مجرمانه است

بادرودوسلام باطرف مقابل تراضی نمایید.

با طرف مقابل به توافق برسید...

باسلام
شما میتونید باهاشون توافق کنید ولی اگر قبول نکرد،یه دادخواست سرقت گوشی علیه او تنظیم کنید،چون مالک گوشی هستید،کافیه...
بعدا گوشی رو که گرفتید،حالا یا بقیه پولش رو بدید و یا گوشی را پیش خودتون نگه دارید مبلغ شما را برگرداند.

با درود و سلام ابتدا سعی کنید توافق کنید لیکن دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نماید و ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

میتونید توافق کنید باهاشون

سلام بهتر است در این خصوص با طرف مقابل به توافق برسید.