چگونه میتوانم اموالی را توقیف واقعی کنم بنحوی که امکان استفاده برای محکومین وجود نداشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #16687589

در مورد چک های برگشتی که به صورت حقوقی اقدام کرده بودیم، طبق قرار تامین خواسته اقدام به توقیف اموالی از ضامن چک کردیم که شامل دستگاهای صنعتی میشد.در عین حال، علی رغم توقیف صوری، همچنان ضامن و شرکایش به "استفاده" از دستگاههای فوق ادامه داده و مامور اجرا هم هیچ پلمپ و ... به دستگاه ها نزدند.

با این اوصاف
۱- چگونه میتوانم دستگاهها را توقیف واقعی کنم بنحوی که امکان استفاده برای محکومین وجود نداشته باشد؟!
۲- با توجه به اینکه دستگاهها صنعتی بوده و در تهران هست و جابجایی آنها براحتی امکان پذیر نیست، آیا امکان توقیف و حمل دستگاهها به شهرستان توسط خودمان وجود دارد جهت اجرای توقیف؟!
در اینصورت هزینه های جابجایی به عهده چه کسی میباشد؟!

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اتفاقا به نظر بنده این نوع توقیف بیشتر به نفع شماست چراکه درصورت توقیف فیزیکی ممکن است طرف مقابل دادخواست مطالبه اجرت المثل را بدهد چراکه درست است که مال توقیف شده است ولیکن مالکیت آن هنوز برای ایشان است وبه تبع آن منافع آن نیز برای ایشان است تا زمانی که شما رای قطعی بگیرید و به مزایده بگذارید
در برخی موارد اجرت المثل ایام توقیف از اصل طلب بیشتر می شود.