نشر اکاذیب با استناد به اسکرین شات از پیج حذف شده قابل اثبات هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۶ #16673828

سلام، وقتتون بخیر
از خانم روانشناسی بابت مشاوره غلط شاکی بودم و ازشون شکایت کردم و ایشون هم متقابلا از بنده شکایت کردن بابت نشر اکاذیب و افترا و اینکه گفتن من توی اینستاگرام پیجی زدم و گفتم ایشون توی جلسات رفتار غیر حرفه ای داشته و ایشون رو روانشناس فاسد خطاب کردم و توی جلسه دادگاه ایشون اسکرین شات هارو نشون قاضی داده و قاضی گفت این مواردی که از این خانم نوشته شده رو من نوشتم؟ که من گفتم نه کار من نیست ولی مواردی که نوشته شده با مواردی که توی جلسات برای من اتفاق افتاده همخوانی داره و به همین خاطر ازم شاکی شده بود این خانم و هیچ اسمی از این خانم و مشخصاتشون و شهر زندگیشون و... تو اسکرین شات هایی که من دیدم آورده نشده و فقط نوشته شده بود روانشناس فاسد خانم، اینکارارو انجام داده
با استعلام از پلیس فتا هم متوجه شدن پیج دیلیت شده و امکان ردیابی صاحب پیج وجود نداره و من هم به قاضی گفتم این خانم هم در جریان اتفاقات جلسات بوده و ممکنه اصلا خودش این پیجو زده باشه
با این اوصاف چه نتیجه ای در انتظار من خواهد بود؟
ممکن هست محکوم بشم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود،اگر ادله ای دیگری داشته باشید کمک کننده است و صرف ادعا تصویر و متعاقب آن دلیلت شدن اکانت برای قاضی اقناع کننده نمی باشد

سلام صرف ادعا علیه شما کافی نیست ..به نظر می‌رسد موضوع قابل اثبات نباشد

باسلام ودرودقاضی باید به علم و یقیبن برسد و صرف ادعا علیه شما کافی نیست البته احتمال محکومیت هم وجود دارد

با سلام.
با توجه به اینکه پیج مذکور دیلیت اکانت کرده عملا موضوع قابل استناد به شما نمی باشد.

سلام
به نظر موضوع قابل اثبات نیست و دعوا مختومه می شود

باسلام چنانچه ادله ومدارک دیگری نداشته اند امکان صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت وجود دارد

سلام.
(موکدا تاکید میگردد) با توضیحاتی که شما ارائه داده اید خیر. با توجه به این که قابلیت راستی آزمایی ندارد و برای مقام قضایی علم حاصل نمیکند به نظر نمیرسد که محکومیتی در انتظار شما باشد.