میشه به نوشته بسنده کنم و به مشکل نمیخورم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۸۱ #16328041

با عرض سلام خسته نباشید:
چه نوع نوشته یا قرارداد یا سندی را برای اینکه بعد پدرم مغازه ای که در آن مشغول بکارم،معتبر باشه که به مشکل نخورم،پدرم رضایت و قبول کرده بعد آن مغازه در اختیارم باشه، خودش پیشنهاد کرده که نوشته دستی رضایت خودشو بهم بده خواستم بپرسم میشه به نوشته بسنده کنم و به مشکل نمیخورم))[[در ضمن مغازه حدود ۱۵ سالی هست که در آن فعالیت دارم که در این مدت ماهیانه مبلغی بعنوان کرایه پرداخت میکنم و در این سالها هزینه هایی بابت تعمیرات و بازسازی مغازه کردم]]

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قالب صلح عمری این امر امکانپذیر است.

سلام و عرض ادب
میتوانند با شما صلح عمری تنظیم کنند. یا به شما اجاره چند ساله دهند.

بادرودوسلام باید سندرسمی به نام شما تنظیم شود.

سلام اگر فردی ملکی را بخواهد در زمان حیات به ما لکیت دیگری درآورد در قالب سعودی باشد که فوت منتقل کننده درآن تاثیری نداشته باشد اما اگر در دوره بعد از حیات وی یعنی در دوران ممات تملیک صورت پذیرد قالب حقوقی تملیکی معلق به فوت است وضعیت است در واقع تملیک میتواند در زمان حیات یادر زمان ممات قالب آن وصعیت است .انتقال مالکیت در زمان حیات قالبی غیر از وصعیت دارد این تملیک میتواند مجانی مثل هبه یا معوض مثل بیع باشد وهمچنین تملیک میتواند تملیک عین مال باشد یا تملیک منفعت مال باشد لذا در رابطه با صلح عمری اگر کسی بخواادمال بعد از فوت تملیک کند بطدگوری که تملیک شونده بعد از فوت استفاده کند قالب آن تملیکی است اما قالب دیگری نیز وجود دارد که این صلح عمری نام دارد یک نوع حق انتفاع است که در قالب عمری صورت میگیرد موفق باشید

بهتر است سند رسمی بنام شما تنظیم شود یا صلح نامه رسمی

با درود سوال مبهم است، بهتر است با یک وکیل دادگستری گفتگوی طرفینی داشته باشید.
زیرا اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگو و یافتن راه کار است.

سلام به صلح نامه امکان پذیر است موفق باشید