آیا بنده میتوانم رضایتی که با تهدید و اجبار داده ام پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۸۲ #16313882

با توجه به اینکه تعاونی مسکن .... امتیاز بنده را بدون اطلاع بنده و با امضا دیگری فروخته و بعد از مشخص شدن خودشان مراجعه کرده و از اگاه نبودن بنده نصبت به قیمت و وضعیت روانی بنده اقدام به گرفتن رضایت با تهدید و اجبار کرده اند بنده میتوانم مجدد شکایت کنم که رضایت اجباری بوده

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شهود معتبر دارید اقدام کنید، در غیر این صورت اثبات بسیار سخت می باشد.

با سلام
صرفا در صورت اثبات اکراه در اخذ رضایت میتوانید اقدام به پس گرفتن رضایت نامه نمایید

سلام
در صورت توان اثبات موضوع اکراه و اجبار میتوان نسبت به ابطال آن اقدام نمایید !

بله لیکن بسیار دشوار است.

اگر ثابت کنید رضایت از روی اجبار بوده میتوانید پس بگیرید

با سلام.
در صورتی که مدارک پزشکی و شهود معتبر دارید اقدام کنید، در غیر این صورت اثبات بسیار سخت می باشد.

اگر قادر به اثبات موضوع جبر و اکراه باشید امکان رجوع از رضایت وجود دارد ولی اثبات این امر بسیار مشکل و بعید است لذا بدون اثبات اجبار اصل بر صحت و عدم رجوع از رضایت می باشد .