شرکت قبلی من در سامانه مالیاتی، تیک چک باکس کارمند اصلی را ۲ سال است بر نداشته و بر نمی دارد چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #16254955

شرکت قبلی من در سامانه مالیاتی، تیک چک باکس کارمند اصلی را ۲ سال است بر نداشته و شرکت جدید برای معرفی من به عنوان کارمند اصلی به مشکل خورده و برای گرفتن معافیت مالیانی ۱۰ درصد تا سقف ۳ میلیون تومان باید حتما کارمند اصلی در این سامانه معرفی شوم.
شرکت جدید می گوید چیزی معادل ۷۰۰ هزار تومن از حقوق من بابت مالیات کم خواهد شد زیرا که من به عنوان کارمند غیر اصلی میتوانم معرفی شوم تا زمانیکه شرکت قبلی این تیک را بردارد ولی شرکت قبلی می داند با گذشت ۲ سال از این موعد مشمول جریمه مالیاتی خواهد شد و به گونه ای این قضیه را مسکوت گذاشته و با زنگ زدن واحد مالی شرکت جدید به شرکت قبلی هم کاری نکردند و شروع به جواب ندادن تلفن توسط من کرده اند. اداره مالیات می گوید برای راهنمایی ما آماده هستیم یا با شماره -----تماس بگیرند! اما اهرم فشاری نداریم!
برای حل این موضوع به صورت قانونی چی کار می توانم بکنم؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

دادخواست لازم در دفاتر قضایی برای شرکت ثبت کنی

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح الزام به حذف نام خود از سامانه توسط شرکت مربوطه کنید

ابتدا برای شرکت اظهار نامه ارسال نمایید و پس از آن دادخواست خود را تقدیم دادگاه نمایید

باسلام
بهتر است با ارسال اظهارنامه قانونی شرکت قبلی را ملزم به این امر نمایید و در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام بفرمایید