با پرداخت نکردن وجه قرار داد، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #16245979

سلام بنده کمباین دارم و یک قرار داد در استان خورم آباد بستم که کار کنم رفتم کار کردم ۱۰ میلیون حسابم مونده ی مقداریشو واریز کردن الان طلبم ۸۵۱۲۰۰۰ هزار تومن مونده حالا این شخص نمیخواد پول منو پرداخت کنه و داره اذیت میکنه میشه خواهش کنم منو راهنمائی بفرمائید میتونم الان از همدان از این بنده خدا شکایت کنم

لازم به ذکر است تو قرار داد قید شده بدون هیچ قید و شرط باید پول منو بدن و رسید هم دارم که ۱۰۵۱۲۰۰۰ تومن از طلبم مونده

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- با استناد به قرارداد مذکور میتوانید مطالبه وجه نمایید .
-- دادخواست را میتوانید از طریق هریک از دفاتر خدمات قضایی شهر خود تقدیم کنید .
-- دادگاه خرم آباد صلاحیت رسیدگی داشته و برای جلسه رسیدگی باید به خرم آباد بروید .

با سلام و احترام
میتوانید دادخواست مطالبه ی وجه را مطرح کنید
قبل از طرح دعوا نیز می‌توانید با ارسال اظهار نامه طلب خود را مطالبه کنید
دعوا باید در محل اقامت مدیون یا محل انعقاد قرارداد یا انجام قرارداد طرح شود
برای تنظیم دادخواست و اظهار نامه میتوانید از طریق بخش درخواست خدمت همین سایت اقدام کنید