میتونم از دفتر خدمات الکترونیک قضایی رو‌نوشت تهیه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۳۰۵ #16177118

سلام خدمت وکلای محترم.من خانم هستم. یکماه پیش توافقی از همسرم جدا شدم و وکیل ایشون سند طلاق رو به من ندادن. الان برای گرفتن پاسپورت نیاز به سند طلاق یا رونوشت دارم. من نمیدونم تو کدوم محضر طلاق صورت گرفت چون خودم نرفتم و یه وکیل فرستادم که به ایشونم دسترسی ندارم.سوالم اینه ایا میتونم از دفتر خدمات الکترونیک قضایی رو‌نوشت تهیه کنم و اینکه فرضا اگه بخوام از محضر بگیرم کسی میتونه بره جای من رونوشت بگیره یا حضور خودم الزامی یه؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

موضوع را از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید.

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

با سلام وقت شما بخیر
در دفتر خدمات قضایی مدارک و مستندات اسکن شده و با همکاری مدیر دفتر قابل دریافت به صورت برابر اصل میباشد اما مدرک طلاقنامه فقط دفتر ثبت کننده قابل دریافت است حضور خود شما یا معرفی وکیل رسمی دادگستری و یا شخصی که در دفتر اسناد رسمی به عنوان وکیل معرفی نموده باشید جهت دریافت مدرک طلاقنامه شما الزامی میباشد. موفق باشید

سلام
خیر
باید به ثبت احوال مراجعه کنید

خیر به دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارتباطی ندارد به ثبت احوال مراجعه و شماره دفترخانه را استعلام کنید

اخذ رونوشت از طریق شما به عنوان اصیل و یا توکیل به وکیل قابل انجام است. چنانچه به وکیل خود دسترسی ندارید و وکالت نامه و یا مشخصات ایشان را در دست ندارید میتوانید به شعبه دادگاه خانواده رجوع نمایید و مشخصات وکیل خود را پیدا کنید و از ایشان کمک بگیرید. در سامانه خدمات الکترونیک رونوشتی بارگزاری نمیشود.