آیا همسرم می تواند با پرینت پیامک های سال۹۶ ارتباط نامشروع من را ثابت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۳ #16142168

من دوسال پیش از طریق تلفن ثابت با یه اقایی صحبت می کردم شوهرم مشکوک شد و پرینت تلفن رو گرفت ولی نمی دونم اقدامی کرد یا نه
الان یک ساله من هیچ ارتباطی ندارم و به خاطر یه سری مشکلات تصمیم به جدایی گرفتم
میدخواستم بدونم الان می تونه از طریق پرینت سال ۹۶ اقدام به گرفتن پرینت پیامک تلفن همراهم تو اون سال بکنه یا اثبات کنه گذشته رو؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرینت تماس تلفنی یا پیامک دلیل اثباتی برای جزم رابطه نامشروع نیست .

با سلام
اولا دستور قضایی مبنی بر اخذ پرینت پیامک ها جز در موارد خاص داده نمیشود
ثانیا .همسر شما باید همان موقع پس از اطلاع از ماجرا شکایت میکردن.ولی با گذشت دوسال از آن زمان گرفتن پرینت و اثبات رابطه نامشروع بعید به نظر میرسد

با سلام پرینت پیامک خط تلفن همراه فقط به شخص مالک داده میشود و جز در موارد خاص از دادسرا مورد استعلام قرار نخواهد گرفت. ایشان مالک خط شما نیست و اصولا در جرائم منافی عفت تحقیق و تجسس برای کشف جرم منع شده است. بنابراین اثبات چنین اتهامی به سادگی ممکن نخواهد بود.

نمی تواند ، برفرض هم که بتواند نتیجه ای نمی گیرد