چرا کارفرمای اصلی اجازه کارکردن به بنده نمی داد و پول بیت المال را برای کارمندی که کار نکرده است پرداخت می شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۷ #16100705

بنده با یک شرکت خدماتی قرارداد بستم که به مدت دو سال عهده دار قسمتی که زیر نظر کارفرمای اصلی می باشد مشغول به کار شوم جالب اینجاست که بنده به مدت چهار ماه ثبت انگشت انجام می دادم ولی اجازه کار کردن به دستور کارفرمای اصلی نداشتم فقط روی صندلی آن هم خارج محیط کار می نشستم و کارکنان را نگاه می کردم و حقوق نیز می گرفتم به عبارتی دیگر کارفرمای اصلی حضور بنده را تایید می کرد و به شرکت پیمانکار نیز گزارش حضور بنده را نیز رد می کرد و چک مالی که به امضا دو نفر کارکنان رسمی( کارفرما اصلی) و یک نفر کارکنان پیمانکار می رسید از حساب بیت المال پرداخت می شد درست است که پیمانکار طبق گزارش کارفرما و ثبت انگشت و قرارداد فی مابین حقوق برای بنده پرداخت می شد معما اینجا شروع می شود پس چرا کارفرمای اصلی اجازه کارکردن به بنده نمی داد و پول بیت المال را برای کارمندی که کار نکرده است پرداخت می شود از وکلا و کارشناسان تقاضا دارم چاره ای اندیشیده و از پول بیت المال دفاع کنید سپاس از نظرات شما

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به کارفرما مراجعه و پیگیری نمایید

سلام
از طریق کارفرما پیگیری نمایید

علت را از کارفرما جویا شوید

از طریق کارفرما پیگیر شوید.

سلام
از طریق کارفرما پیگیر کار شویید.

موضوع را از طریق کارفرما پیگیری کنید.

بادرودوسلام ازطریق کارفرما پیگیری و اقدام نمایید.