درسته که قاضی یه نرخ معین میکنه تا طلاق صادر بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۷ #16033234

سلام
شوهرم دادخواست گواهی عدم سازش داد، در همون جلسه خدا رو شکر قاضی بعد از ناشزه ندونستن من با حکم تنصیف موافقت کرد. و معرفی مال رو خواست که وکیل همسرم دادخواست رو پس گرفتن.
تحقیق کردم گفتن که میره اموال رو بنام کسی میزنه بعد دوباره دادخواست میده. مگه قاضی متوجه فرار از دین ایشون نمیشه.؟

من نمیخوام طلاق بگیرم چکنم. بخاطر بچه ام نمیخوام جدا بشم آیا قاضی طلاق رو غیابی صادر میکنه.؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام زوج بعد از پرداخت حقوق مالی زوجه حتی در صورت عدم رضایت زوجه میتواند به طلاق اقدام کند.و این مورد جز فرار از دین محسوب نمی شود.

در حق تنصیف ملاک دارایی زمان تقدیم دادخواست است و چون ماهیت تنصیف اموال را نوعی هبه یا تقسیم می دانند لذا مشمول فرار از دین و رای وحدت رویه ۷۷۴ نمیشود.

قاعده تنصیف دین نمی باشد که عمل ایشان مشمول فرار از دین گردد.متاسفانه رضایت یا عدم رضایت شما در دعوی طلاق تاثیری ندارد.

زوج برای طلاق نیاز به دلیل نخواهد داشت و مجددا می تواند اقدام کند. جرم فرار از دین زمانی محقق می شود حکم قطعی در خصوص موضوع دین صادر گردیده باشد و شخص بعد از آن اموال را انتقال دهد

حق طلاق با زوج می باشد که با پرداخت حقوق مالی زوجه می تواند اقدام نماید و تمایل و عدم تمایل زوجه در آن تاثیری ندارد. جرم فرار از دین، مشمول دین می گردد و شرط نصف اموال از آن خروج موضوعی دارد وجرم محسوب نمی گردد.

با سلام.
در مورد پرونده شما چند جلسه رسیدگی تشکیل شده؟ بالاخره حکم برای شما ابلاغ شد یا وکیل همسرتون دادخواستشون رو مسترد کردند؟ اینها آثار و تبعات مختلفی دارند. اگر دادخواست مسترد شده باشد، همسر شما می تواند اموال خود را منتقل کرده و مجددا اقدام نماید و دینی برای ایشون نسبت به شما هنوز بوجود نیامده است.
متاسفانه اگر زوج دادخواست طلاق بدهد با پرداخت حق و حقوق شما می تواند رای طلاق را بگیرد و نارضایتی شما مانع طلاق نمی شود.
با این حال جهت جلوگیری از تضییع حقوق خود توصیه میکنم نسبت به مهریه پرونده اجرایی تشکیل داده و اموال همسرتان را توقیف نمایید
با تمام این تفاسیر شما نیازمند مشاوره حقوقی دقیق (تلفنی یا حضوری) هستید.