میتوانم تایید فسخ بگیرم یا برم برا چک‌ ها اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۶۷ #15829883

با سلام اینجانب آپارتمانی رو فروخته ام در شرایط مقرر شده در صورت عدم وصول چک فروشنده حق فسخ داره چک‌ها در موعد مقرر پاس نشده وگواهی صادر شده اما بعد از گواهی عدم پرداخت مبلغی جزیی از چک‌ها داده شده ولی بعد چند روز اظهار نامه به خریدار ارسال و مراتب فسخ ابلاغ شده حالا آیا میتوانم تایید فسخ بگیرم یا برم برا چک‌ها اقدام کنم فسخ معامله قانونیه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سلام وقت بخیر
اظهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی مدارک میباشد.

بهتر است یک متخصص قرارداد را روئیت نمایند

با سلام ، با توجه به توضیحات شما این موضوع متصور می باشد .

با سلام،بله میتوانید برای تنفیذ و تایید فسخ با مدارک موجود اقدام کنید.

اگر چنانچه طی اظهارنامه اعلام فسخ معامله را نموده‌اید ،صرفا میتوانید ازدادگاه تقاضای تایید فسخ نمایید

متن قرارداد برای اظهار نظر دقیق‌تر بررسی شود؛ اما با توجه به آنچه در صورت سوال ذکر شده، قرارداد فسخ شده و دیگر نمی‌توان روی چک‌ها اقدام کرد. می‌توانید دادخواست تایید فسخ بدهید.