شکایت تجاوز به عنف انجام شده، چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۲ #15781715

با سلام ۵ ماه پیش با دختری ۱۶ ساله دوست بودم و در پیام ها درخواست رابطه کردم و ایشان بعد از چند بار درخواست قبول کردند. شبی ساعت ۱ بامداد که فکر میکنم از منزل فرار کرده بود با من تماس گرفت و خواست که به منزل من بیاید من هم قبول کردم. رابطه بین ما انجام شد اما بکارت دختر گرفته نشد از جانب من. دختر سریع خواست که برود و رفت. حالا مثل اینکه از من شکایت کرده که من به زور به او تجاوز کردم و بکارتش را گرفته ام. پلیس به محل کار من رفته بدون هیچ مدرک و ابلاغیه و اعلام کرده که من به جرم تجاوز به عنف به دختر ۱۲ ساله تحت تعقیب هستم. اما در سامانه ثنا و به شماره من هیچ پیامی مبنی بر شکایت از اینجانب نیامده. ایا من خلافی کرده ام که حکمش اعدام باشد یا حبس؟ یا ممکن است توطئه باشد.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در صورتی که با فریب و نیرنگ همچنین به عنف وارد رابطه نامشروع باشخصی شوید و اثبات گردد به عنف بوده است مکن است مجازات اعدام در انتظارتان باشد..اما باید کلیه مدارک و مستندات شاکی مطالعه گرددو اظهار نظر نهایی شود.

با سلام اثبات این مسایل مشکل و نیازمند دلیل از ناحیه ایشان
در فرض اثبات زنای به عنف اعدام و در رابطه نامشروع غیر زنا تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری

به نظر می رسد که به جرم رابطه نامشروع با اکراه قابلیت پیگیری و محکومیت شما باشد.حتما با وکیل پایه یک دادگستری مشورت نمایید

"با سلام"
میبایست بررسی بیشتری گردد

سلام و درود.
وقت بخیر.

اثبات زنای به عنف به راحتی امکان پذیر نیست و شرایط حقوقی و فقهی خاصی دارد. بیشتر به نظر می رسد که به جرم رابطه نامشروع با اکراه قابلیت پیگیری و محکومیت شما باشد.

با دقت و هوشیاری مشورت گرفته و گام بردارید.
موفق و پیروز باشید

با سلام
اولا با اظهارات شما و عدم ازاله بکارت ( سالم بودن بکارت ) و در صورت اثبات اینکه با رضایت ایشان کار انجام شده در اینصورت جرم تجاوز به عنف از شما رفع خواهد شد
دوما در این شرایط با دستور دادستان مستقیما بدون ابلاغ قبلی یا ثبت در سامانه اقدام قضایی صورت میگیرد
سوما در صورت نیاز میتوانید با یک وکیل خبره و مجرب در این زمینه مشورت و اختیار وکیل نمایید .

با سلام
صرفا با توضیحات مختصر شما قابل بررسی نمیباشد
در صورت اثبات زنای به عنف، به اعدام محکوم می‌شوید.
پرونده باید کامل مورد بررسی قرار گیرد