سفته رو با چه شرایطی تنظیم کنم که محکمه پسند باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #15774618

سلام خسته نباشید من از کسی ۱۰۰ میلیون طلب دارم میخواهم در ازای تعهداتی ازشون سفته بگیرم که هر وقت به قول قرارشون عمل نکردن سفته هاشون رو اجرا بگذارم سفته رو با چه شرایطی تنظیم کنم که محکمه پسند باشه و سریع حکم جلب بگیرم
ممنون از راهنماییون

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثر انگشت امضا ادرس و عنوان خسارت برای دیر کرد انجام دهید

نام و ادرس متعهد سفته قید شود و بدین دو نفر هم پشت سفته را به عنوان ضامن امضا کنه و در قرارداد جداگانه بنویسین اگر در تاریخ مقرر سفته پول نداشت مثلا فلان ریال به عنوان خسارت طرف بپردازد