آیا با مطرح کردن شکایت جدید در دادگاه مجازاتی برای این اشخاص در نظر گرفته میشه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۲۱ #15637593

باسلام ۲سال پیش همسرم درسانحه ی تصادف فوت شد،در طی اجرای مهریه پدرشوهرم و مادرشوهرم مانع انتقال خودرو به پارکینگ توسط مامور پلیس شدند و مخفیانه و با دروغ که کلید
خودرو نزد آنها نیست به مکانی نامعلوم منتقل کردند،بنده از اینهمه دوندگی دوساله خسته شدم پدر شوهرم اخیرا طی تماس تلفنی به پدرم علنا تهدید کرد که هیچ نیازی به امضا و رضایت دخترت ندارم و ماشین پسرم به عنوان یادگاری میخوام نگه دارم و هرچقدر میخای توی دادگاه شکایت کن من به هیچ عنوان یادگار پسرم رو تحویلت نمیدم.درصورتی که توقیف سیستمی هس
از طرفی اداره بیمه برای پرداخت دیه ی شوهرم و خودم که مجروح بودم با اینکه پرونده تشکیل دادم هیچ پولی بهم پرداخت نکرده و حرف حساب اداره بیمه اینه که باید رضایت و امضای پدر و مادرش باشه، که اونا هم رضایت نمیدن که پول دیه شوهرم به عنوان بخشی از مهریه وصول بشه متاسفانه یکبار که شکایت کردم روی حکم دادگاه اعتراض زدن و ۹۱روز حبس رو براشون برداشتن وعلنا شکایتم بی نتیجه بود

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق مطالبه مهریه یا صداق می توانید اقدام به توقیف دیه نمایید.

بنام خدا،با مطالبه مهریه امکان توقیف دیه وجود دارد.

باسلام
شما باید از طریق دادگاه دیه شوهرتان را از بابت مهریه توقیف نمایید

با درود در راستای مطالبه مهریه دیه قابل توقیف است

سلام دادخواست مطالبه مهریه مطرح کنید و مهریه را توقیف کنید

پرداخت مهریه از محل دیه قابل انجام است

ابتدا مهریه را مطالبه کنید و سپس دیه را توقیف نمایید.