رای دادگاه چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۹۲ #15490315

سلام منظور رای دادگاه از لذا دادگاه دعوی خواهان را ثابت تشخیص و مستندات به مواد ۳۱۰ ال ۳۱۴ از قانون تجارت و ماده ۲۲ از قانون صدور چک و ماده واحده مصوبه مورخ ۲۱ آذر ۱۳۷۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام و مواد ۳۰۳ و ۳۰۵ و ۳۰۶ و ۵۰۲ و ۵۱۵ و ۵۱۹ و ۵۲۰ و ۵۲۲ از قانون این دادرسی چیست و بنده خواهان هستم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای بنفع خواهان صادر شده است علی الظاهر

با سلام یعنی رای به نفع خواهان صادر شده است

با سلام،دادگاه به نفع شما رای صادر کرده است.

سلام
یعنی اولا دادگاه دعوی شما رو درست تشخیص داده و شما رو لایق دریافت وجه چک دونسته
ثانیا نسبت به خسارات دادرسی و خسارت تاخیر تادیه و ... هم برای شما رای صادر می کنه

وقت بخیر دعوی شما علیه خوانده مورد پذیرش قرار گرفته است

باسلام و درود صدور رای به نفع خواهان یعنی شما می باشد.

یعنی دعوی شما علیه خوانده مورد پذیرش قرار گرفته و محکوم به پرداخت وجه چک نموده است