آیا می‌شود بدون رفتن به تهران ، در دادگاه عمومی تهران دادخواهی کرد ؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۳ #15390991

در دادگاه عالی انتظامی قضات ، اشتباه قاضی پرونده‌ی من محرز شده و اکنون باید برای مطالبه‌ی خسارت ناشی از اشتباه قاضی ، در دادگاه عمومی تهران دادخواهی کنم اما من در مشهد زندگی می‌کنم و نمی‌توانم به تهران بروم ؛ آیا می‌شود بدون رفتن به تهران این کار را کرد ؟ برای نمونه آیا می‌شود دادخواستم را به دادگستری کل استان خراسان رضوی و یا دفتر خدمات الکترونیک قضایی بدهم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نسبت به ثبت دادخواست در دفاتر قضایی اقدام نمایید

سلام
میتوانید دادخواست خود را در دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید

نسبت به ثبت دادخواست در دفاتر قضایی اقدام نمایید.

درود بله می توانید شکایت نمایید

بله امکان طرح شکایت با ثبت دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی هست،از طریق دفاتر واقع در دادگستری کل استان نیز میتوانید اقدام بفرمایید،ممکن هست

سلام دادخواست خود را در دفاتر خدمات قضایی شهر خود میتوانید به ثبت برسانید

در محل اقامت خود نسبت به ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.