آیا واقعا قاضی به راحتی حکم پرینت رو بهم میده؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۲ #15390011

سلام ببخشید برادرم منو مجبور کرده که برم مرینت بگیرم از خطم مخابرات گفته که باید بری از قاضی حکم بگیری و من رضایت تدارم و با اجبار دارم میرم تا چه حد قابل دسترس هستن؟
زمان، شماره،متن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر مشکلی ندارید بروید و پرینت بگیرید

سلام
چون شما مالک سیم کارت می باشید فکر نکنم مشکلی داشته باشد

سلام
تاشکایتی ارشمانباشدکه قاضی دستورپرینت نمی دهد!

اگر مالک هستید مخابرات با درخواست کتبی شما پرینت ۶ماهه بشما میدهد که چند روز زمان میبرد.وپرینت پیامک را معمولا قضات بجهت پرونده های خاص صادر مینماید. شما میتوانید مسئله اجبار ازسوی برادر را با قاضی درمیان بگذارید.

سلام، با دستور قضایی تا ۶ ماه قابل پرینت می باشد.

درود
جای تعجب است چرا که اگر خط به نام خودتان باشد دستور قضایی نیاز نیست و می‌توانید پرینت را از مخابرات تقاضا نمایید. در هر حال برادر شما قانونا حق اجبار و تحمیل به شنا را ندارد و پرینت مکالمات و پیام های شما تا ۶ ماه قابل بازیابی است.

معمولا با درخواست شخصی خود مخابرات تا ۶ ماه پرینت می دهد