برای جلوگیری از فروش بدون اطلاع ما به عنوان مالک، چگونه میتوان مانع شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۰ #15308942

سلام.
یکسال پیش با پیمانکار قرارداد بستیم و متاسفانه قادر به انجام کار نشد. برای شروع ابتدا به ساکن وکالت بلاعزل گرفت و قبل از گرفتن پروانه ساختمانی واحدی از واحدهایی که طبق قرار مربوط به خودشان بود را پیش فروش کرده اند. طبق بندی از قرارداد قصد ابطال قرارداد رو داریم ولی نگران واحد یا واحدهای پیش فروش هستیم.
آیا اگر واحدی فروخته شده باشد قانونی است؟
برای جلوگیری از فروش بدون اطلاع ما به عنوان مالک، چه کار قانونی ای می‌شود انجام داد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که وکالت فروش تام داده شده باشد شما ملزم به ایفای تعهد هستید

سلام
اگر وکالت در فروش داشته فروش انجام شده معتبر و شما ملتزم به آن هستید

بایستی تمامی مدارک و اختیارات واگذاری بررسی شود تا بتوان پاسخ داد

دادخواست ابطال قرار داد و بدوا صدور دستور موقت مبنی بر منع نقل انتقال طبق همان بند قرارداد مطرح کنید

اگر وکالت تام یا وکالت فروش داشته معتبر است