ما به عنوان ورثه چه شرایطی یا این افراد داریم و چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۳۱ #15159548

با سلام
مرحوم پدرم دارای ۶باب مغازه بوده که سرقفلی انها را به فروش رسانده.بابت مالکیت خود با بعضی از انها قرارداد اجاره ماهیانه ندارد.

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام وراث حق پیگیری قانونی را دارند.

سلام تمام حقوق‌که پدرتان داشته اند به شما منتقل می شود

درود بر شما . شما که ورثه هستید میتونید بعنوان قائم مقام راجع به املاکتون تصمیم بگیرید

با سلام وراث به عنوان قائم مقام متوفی می توانند اقامه دعوا نمایند

ورثه میتونن اقدام کنن.....

سلام ودرود، آن تعداد که قرارداد اجاره دارند که تکلیفشان معلوم بوده و تا پایان قرارداد این حق را دارندو قرارداد با ورثه مالک سرایت می کند
لکن آنهایی که قرارداد ندارند، شما بعنوان جانشین پدر، می توانید اقدامات مالکانه انجام دهید

شما به جاب پدرتان در صورت وجود شرایط می توانید تقاضای تخلیه انها را بدهید.