آیا میتوان قدمت دست نوشته را تعیین کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸,۲۱۵ #15133668

یک زمین ارثی متعلق به مادرم میباشد خواهرم ادعا کرده که قبل از مرگ این زمین را به او بخشیده است و ادعا کرده که یک نوشته دارد که به امضای معتمد رسیده است چگونه میتوان ثابت کرد ادعایش راست است؟ آیا میتوان ثابت کرد که این نوشته مربوط به قبل از مرگ است یا بعد از آن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نسبت به قدمت و تقدم یا تاخر نوشته در این موضوع و اینکه ایا قرارداد مدعی امر اصالت دارد یا خیر با تقاضای شما موضوع به کارشناسان خط ارجاع میگردد و با روشهای تخصصی به راحتی میتوانند مشخص کنند که امضا یا اثر انگشت مادر شما اصالت دارد یا خیر و قرارداد بعداز فوت ایشان مکتوب شده است یا در زمان حیاط

بله میتوان توسط کارشناس رسمی از این موضوع مطلع شد .

تعیین قدمت اسناد توسط کارشناس رسمی دادگستری امکان پذیر خواهد بود.

سلام
آیا میتوان قدمت دست نوشته را تعیین کرد؟ بله کارسناسان تشخیص می دهند
باید به کارشناسان رسمی دادگستری خط امضا اثر انگشت مراجعه نمایید

موضوع توسط کارشناس خط و امضا قابل بررسی هست و کارشناس میتواند تخمین بزند