آیا قاضی میتواند هر 3 ماه یکبار میزان نفقه را افزایش دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۳ #14760

سلام
بنده از تاریخ ازدواج که 93/5/11 بوده تا تاریخ دادگاه که 93/8/11 بود مبلغ ماهانه 200 هزار تومان محکوم شدم و آن را پرداخت کردم و پس از آن هم این مبلغ را تا الان به صورت ماهانه پرداخت نمودم.
با وجود پرداخت ماهانه همسرم از من شکایت کرده ک نفقه پرداخت نمیکنم.در ادامه بدون اینکه بنده اطلاعی داشته باشم این شکایت از ندادن نفقه به افزایش آن تغییر و کارشناس از تاریخ 93/8/11 تا 93/12/29 ماهانه 230 هزار تومان و از تاریخ 94/1/1 تا 94/3/30 ماهانه 260 هزارتومان کارشناسی کرده.
آیا با توجه به اینکه من در آستانه رفتن به سربازی هستم و بیکارم افزایش ناگهانی 60 هزار تومان و 30 % عادلانه است و قاضی با در خواست کاهش آن موافقت میکند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه عدم استطاعت مالی خود را با شهادت 4 شاهد ( طی دادخواست اعسار ) ثابت نمایید میتوانید از قاضی تقاضای تعدیل در تقسیط نفقه بدهید که در این صورت میزان آن کاهش خواهد یافت.

موفق باشید