تشخیص رابطه نامشروع از طریق پزشکی قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۴۳ #14744943

آیا آزمایش نشان میدهد که زن تو ۲ سال یا کمتر با چند نفر رابطه داشته راهنمایم کنید چه کار کنم که بفهمم با کسی دیگه رابطه داشته یا نه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود و عرض ادب

تا زمانی که شکایتی مطرح نباشد به پزشکی قانونی فرستاده نمی شود و ضمنا مدت زمان طولانی قابل تشخیص نیست.

با توجه به زمان فوق خیر

باسلام باتوجه به اینکه مدت زیادی گذشته است تشخیص غیر ممکن است.

برای اثبات این موضوع نیاز ب مدارک و شواهد قابل استناد هست و اگر مدتی طولانی از رابطه جنسی بگذرد تشخیص توسط پزشکی قانونی غیر ممکن و بسیار سخت خواهد بود

باتوجه به فرض سوال : آزمایش نشان نمی دهد که زن تو ۲ سال یا کمتر با چند نفر رابطه داشته است . اثبات تعداد نفرات دررابطه با زن ، وجود ندارد

با توجه به گذشت مدت طولانی این امر قابل تشخیص نخواهد بود

تشخیص اصل رابطه از سوی پزشکی قانونی ظرف حداکثر یک تا دو ماه میسر است ولی تعدد نفرات قابل تشخیص نیست .