آیا میتوانم در خصوص آسیب وارد شده به پای پسرم علیه زوجه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۵۸ #14416192

با همسرم مشکل داریم و در هر حال حاضر هیچ ارتباطی بین ما نیست ایشان بسیار بد دهن هستش و چندین بار مرا پیش پسرمان کتک زده است من صدا را چند بار ضبط کرده ام و موجود است و اس ام اس هایی که تعدادشان هم خیلی زیاده را که برایم ارسال کرده و فحاشی نموده نگه داشتم ، الان چه شکایتی میتوانم علیه او در دادگاه مطرح نمایم ؟ دو سال پیش قیچی را به سمت پسرم پرتاب کرد و پایش را زخمی کرد طوری که جال زخم الانم مشخصه آیا الان میتوانم در خصوص آسیب وارد شده به پای پسرم علیه همسرم ( زوجه) شکایت کنم؟ ضمنا چندین بار پیش پسرم اتهام خیانت زده به من و در اس ام اس هایش هم این مورد را ذکر کرده آیا میتوانم به عنوان هتک حرمت علیهش شکایت کنم ؟ ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باعنوان توهین وافترا وضرب و جرح شکایت بفرمایید

با سلام
امکان طرح شکایت کیفری وجود دارد.
موفق و پیروز باشید.

باسلام، شما می توانید درخصوص توهین و افترا و ضرب و جرح شکایت مطرح نمائیدالبته بامدارک ومستندات کافی اقدام نمایید

امکان شکایت برای همه موارد مطروحه وجود دارد میبایست برای اثبات دلیل و مدرک محکمه پسند ارائه دهید شکواییه ای بدین منظور از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید

با درود
میتوانید علیه مرتکب طرح دعوی کیفری نمایید، مرتکب مستوجب کیفر خواهد بود

باسلام
بابت توهین و افترا و ضرب و جرح شکایت نمائید

سلام.می توانید شکایت توهین و ضرب و جرح مطرح نمایید....