کدام یک از اموال برای مهریه توقیف می شود؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۶۸ #14281706

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده با همسرم به مشکل خوردم میخاستم راهنمایی کنید چه اموالی برای مهریه توقیف می شود
بنده ۵سال تو عقد میباشم و همش مشاجره داریم
اموالی ک دارم یک باب منزل حدودا به قیمت ۵۰۰میلیون تومان
یک قطعه زمین به مبلغ ۲۰۰میلیون
یک دستگاه خودرو به ارزش ۱۰۰میلیون
و اینکه ایا من خونه پدرم زندگی میکنم دلیلی برای توقیف خونه ای که خریدم میشه؟ینی دادگاه میتونه بگه که چون خونه پدرت زندگی میکنی و خونه ای که خریدمو برا مهریه توقیف کنه؟
لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تمامی اموال مدیون به غیر از مستثنیات دین قابل توقیف است
یک منزل در شان زوج و اتومبیل اگر وسیله امرار معاش باشد از مستثنیات دین هستند

باسلام. کلیه اموال قابل توقیف است درمنزل خریداری شده سکونت داشته باشیدواگرخودرو تنها منبع درآمد وامرارمعاش شما باشد توقیف نمی شود.

با سلام
همه اموال قابل توقیف است

با درود فقط ماشین اگر وسیله امرارمعاش شما باشد قابل توقیف نیست...

با سلام جز اموالی که مستثنیات دین می باشد اموال دیگر قابل توقیف می باشند

اموال اگر در شمول استثنائات دین باشد ب تشخیص مرجع مربوطه قابل توقیف نیست در غیر اینصورت تمامی اموال مدیون و محکوم به را می‌توان جهت وصول دین توقیف نمود

باسلام کلیه اموال قابل توقیف است درمنزل خریداری شده سکونت داشته باشیدواگرخودرو تنها منبع درآمد وامرارمعاش شما باشد توقیف نمی شود.