دادگاه رای داده که اجرت المثل به همسر متوفی بعد از ۴۰ سال تعلق نمیگیرد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۱۰ #14002482

در دادکاه خانواده دادخواست اجرت المثل رسیدگی شد از ۳ فرزند متوفی یکی مخالف اجرت المثل به مادر بود و دادکاه رای داده که اجرت النثل به همسر متوفی بعد از ۴۰ سال تعلق نمیگیرد.و اینکه منزل متوفی صلح به همسرش شده بود

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، می توانید اعتراض کنید. اما معمولا بیشتر قضات قوبل نمی کنند که اجرت المثل به زن تعلق بگیرد.

سلام در مهلت مقرر نسبت به ثبت اعتراض اقدام نمایید

سلام وقت بخیر
در مهلت مقرر نسبت به ثبت اعتراض اقدام نمایید

با درود میتوانید اعتراض کنید

سلام .می توانید اعتراض دهید.

با سلام ،به رای دادگاه می توانید اعتراض نمایید

بادرودوسلام درموعد قانونی اعتراض نمایید.