دادگاه گفته کارشناس باید قیمت بده تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۹ #13993649

ماشینم داخل کوچه پارک بوده که روش اسید پاشی شده ورنگهای ماشینم سوخته چه جوری بفهمم چند هزینه درست شدنش هست دادگاه گفته کارشناس باید قیمت بده

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بلی در موارد تخصصی؛ قاضی جهت برآورد هزینه موضوع را به کارشناس مربوطه ارجاع میده و کارشناس میزان هزینه را برآورد میکنه.اگرنظریه کارشناس را قبول نکنید میتونید اعتراض کنید

از طریق کارشناسی این موضوع قابل تشخیص است.

می توانید به کارشناس رسمی مراجعه نمایید

با سلام
ابتدای امر میتوانید از طریق شورای حل اختلاف نسبت به تامین دلیل اقدام نمایید تا کارشناس میزان خسارات وارده را تعیین کند

با سلام
با توجه به نظر کارشناس میزان دقیق خسارت شما مشخص میشود و شما با اخذ تامین دلیل و اخذ نظریه کارشناسی میزان خسارت وارده مشخص میشود.

باسلام ، دادخواست تامین ذلیل از شورا محل اقامت خود بدهید . ضمنا در صورت شناخت فرد مرتکب می توانید ، شمایت کیفری تخریب نیز بدهید

سلام باید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را مشخص کند