ایا پس از پایان اقساط من که اقساط را پرداخته ام میتوانم شکایت مطالبه وجه کنم یا فقط ضامن می تواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۲ #13981180

سلام
زن داداش بنده به دلیل سن کم وام ازدواج را به نام پدرشان گرفتند و پدر بنده هم ضامن وام ایشان شد، پدر زن داداشم بعد از گرفتن وام پول را به برادرم منتقل کرد و ۲ سال هم اقساط وام را برادرم پرداخته بعد از ۲ سال برادرم و همسرشون به اختلاف افتادند و ایشان دادخواست مهریه، نفقه و طلاق دادند و برادرم هم دیگر اقساط رانپرداخت و چون من نیاز به ضمانت پدرم برای وام خودم داشتم مجبور شدم اقساط را بپردازم و ۲ سال است که دارم میپردازم.
اکنون وام به نام پدر زن برادرم است و ایشان اقساط را نمیپردازند و میگوند پول را به برادرت دادم ، از طرفی اگر من نپردازم حساب پدرم که ضامن است مسدود می شود و نمیتوانند ضمانت من را بکنند.
اگر شکایت کنم و ایشان بگوید پول را به برادرم دادم ایا قاضی برادرم را به دادگاه دعوت میکند یا ایشان چون وام بنامشان است در هر صورت محکوم می شوند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، گیرنده وام مسول پرداخت وام می باشد.

با سلام گیرنده وام مسول پرداخت وام می باشد

وام گیرنده مسول پرداخت خواهد بود

سلام ایشان مسئول پرداخت هستند

اگرضامن پرداخت کردمیتواندمراجعه کند

شما می توانید اقساط پرداخت شده را از کسی که وام به نام دوست مطالبه نمایید

سلام ایشان باید اقساط معوقه را پرداخت و به برادرتان برای مطالبه مراجعه کنند